Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015





σεμινάριο σχολική βία-σχολικός εκφοβισμός

    
                     Σεμινάριο Αγωγής Υγείας στις  27/2/2015 στο  Γυμνάσιο Ραφήνας.


Η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας   διοργανώνει  επιμορφωτικό  σεμινάριο σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» με θέμα: «Σχολική Βία- Σχολικός Εκφοβισμός».
Εισηγητής θα είναι ο κ. Παύλος Σαλίχος, Ψυχολόγος, M.A. Εγκληματολογίας,Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων Εκπ/κών «του Χαμόγελου του Παιδιού»
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των σχολείων αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής και θα διεξαχθεί  στο  Γυμνάσιο Ραφήνας  στις 27/2/2015 κατά τις ώρες 14:30 -16:30.
Δηλώσεις συμμετοχής στο  gray@dide-anatol.att.sch.gr και στο τηλ. 210-3576045

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό, πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό σεμινάριο που οργανώσατε. Διέκρινα ότι ήταν ενδιαφέρον και για τους άλλους συναδέλφους που το παρακολούθησαν. Καλό σας βράδυ. Και φυσικά έχετε τις ευχαριστίες μου για την οργάνωση των σεμιναρίων στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχοντας παρακολουθήσει τα σεμινάρια που διοργανώσατε έχω να πω πως ήταν εκπληκτικά. Ήταν καθηλωτικά και κράτησαν το ενδιαφέρον μας αμείωτο μέχρι την τελευταία στιγμή. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή